BUNICII, PARINTII SI NEPOTII SUNT IUBITI SI SE IUBESC!

Primavara a venit, asa ca e timpul sa-ti iei rucsacul in spate si pleci in drumetii! Daca nu stii incotro s-o iei, Calificativ.ro iti prezinta 5 dintre atractiile turistice montane dn tara noastra:

1. Drumetie la Balea Lac
Zona turistica Balea Lac este situata in Muntii Fagaras (o parte importanta din lantul Muntilor Carpati). Regiunea este foarte cunoscuta datorita celei mai dense retele hidrografice din tara.

Este unul dintre cele mai frumoase si mai mari lacuri din Romania. In jurul lacului, 100 de hectare de teren au fost declarate rezervatie stiintifica cu numeroase plante (floarea de colt, macul galben, etc.) si animale ocrotite (capra neagra, rasul, acvila de munte).

2. Drumetie in statiunea turistica Paltinis
Este prima statiune montana infiintata in Romania, in 1894.
Paltinisul este o statiune turistica situata la o distanta de 32 km sud-vest de orasul Sibiu la o altitudine de 1442 m in Muntii Cindrel. Aceasta statiune a fost intemeiata de Societatea Carpatina Transilvana in ultimul deceniu al secolului XIX.

3. Drumetie la Busteni
Din punct de vedere turistic orasul Busteni are o pozitie dintre cele mai incantatoare, fiind asezat pe valea superioara a raului Prahova, in judetul Prahova, la o altitudine ce variaza intre 850 si 950 metri, chiar la baza masivului Caraiman din muntii Bucegi.

Busteniul este considerat de catre multi un "Sestogradcity" unde isi dau intalnire marea masa a celor indragostiti de vaile si branele pline de farmec ale muntilor.

4. Drumetie in statiunea turistica Azuga
Amplasare: oras in judetul Prahova situat pe valea superioara a Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, la 60 km NV de Ploiesti si 136 km de Bucuresti.

Potentialul turistic aferent teritoriului administrativ al orasului Azuga este in exclusivitate natural, formele de turism favorizate fiind: odihnatotalasau activa, drumetie 9 trasee turistice montane de la foarte usoare la foarte dificile, in Muntii Bucegi si Muntii Baiului, trasee de alpinismin Muntii Bucegi, cu grad de dificultate de la I – VI), sporturi de iarna (schi alpin, fond, randonee, snowboard, sanius) sporturi de vara (exista 2 terenuri de handbal – volei, 1 teren de fotbal, 2 terenuri de tenis pe zgura, 1 teren de baschet, o sala de sport), picnic, vanatoare si pescuit sportiv, agrement nautic, cunoastere – instruire .

5. Drumetie la Bran
Comuna Bran este una din cele 44 de comune ale judetului Brasov. Situat intr-un loc pitoresc, la 24 de km de Brasov pe DN 73, care uneste Brasovul de Campulung Muscel, Branul este un punct de atractie pentru turistii romani si straini.

Bran, impreuna cu localitatile din jur, este leaganul turismului rural romanesc.Asezat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Bran este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare.
Mai multe date pe www.calificativ.ro
IMG_2798.JPG
http://www.alertpay.com
Recieve news about this website directly to your mailbox
NIMIC NU E MAI MARE DECIT DRAGOSTEA PENTRU NEPOTI SI IUBIREA FARA MARGINI A BUNICILOR PENTRU CELE MAI GINGASE FIINTE!
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one